Acum citesti
Remy Metallier în echipa 661

Renumitul producător de echipament de protecție pentru biciclete – 661 – a anunțat zilele trecute debutul colaborării cu Remy Metallier, unul dintre cei mai notorii rideri la ora actuală. Francezul, foarte cunoscut pentru filmele sale din bike park-ul Whistler, a avut o priză mare la public datorită stilului său inconfundabil dar și datorită ambiției de a împinge limitele mai departe decât și-ar fi imaginat mulți dintre noi. Astfel, pe lângă faptul că Remy va purta echipament 661, acesta își va aduce contribuția și la noile creații, un feedback atât de necesar oricărui producător.

Momentan însă, Remy va purta protecțiile de cot și genunchi Recon Advance, protecția de corp Evo, alături de suportul pentru încheieturi și desigur, nelipsitele mănuși – în cazul de față – Raji.

Acesta a declarat că este foarte entuziasmat de începerea colaborării cu 661, evidențiind faptul că brand-ul de protecții a adus pe piață produse care au făcut diferența în industrie și a menționat că și el le-a folosit în trecut. Totodată, și-a anunțat entuziasmul în ceea ce privește colaborarea cu 661, mai ales la nivel de input pentru crearea de noi produse. Şi ce-i drept, nu oricine are această ocazie de a contribui la dezvoltarea unor produse pentru industria de biciclete.

Directorul de brand, Andrew Gowan, a menționat: 661 are o istorie lungă în a colabora îndeaproape cu rideri și ambasadori de brand pentru a îmbunătăți produsele și sunt nerăbdător să accesez experiența lui Remy pentru a duce produsele noastre la un nivel superior. Remy este un rider extraordinar, skill-urile sale sunt peste limite și chiar este un tip de treabă. Suntem foarte mândri să-l avem în echipă!

Dacă ești curios ce a mai făcut Remy Metallier între timp, te invit să urmărești acest clip:

Pe lângă colaborarea cu Remy, 661 devine partener al echipei de downhill Commencal/Muc-Off, pentru sezoanele 2022 și 2023. Astfel, 661 va furniza echipamentul de protecție necesar pentru rideri de top, precum Myriam Nicole, Amaury Pierron și Thibaut Daprela, nume grele la ora actuală în Cupa Mindială. Şi juniorii Tristan Lemire și Hugo Marini vor fi de asemenea sprijiniți pentru următoarele două sezoane.

Importator 661 în România: Biciclop.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 15 =