Acum citesti
Recon Jet, ochelarii mai mult decât high-tech

Admirator sau detractor al tehnologiilor actuale, nu prea ai cum să nu recunoști că gadget-urile care apar acum pe bandă rulantă ar fi fost clasificate acum câțiva ani drept ficțiune pură. Ochelarii celor de la Recon, Jet, se încadrează lejer într-o asemenea descriere dintr-o sumedenie de motive, prezentate în cele ce urmează. Parte a noii generații de ochelari cu așa-numitul heads-up display care afișează diverse informații pe lentila acestora, Jet pot reprezenta invenția care va scoate din joc ciclocomputerele la un moment dat.

recon_jet

Având un principiu de funcționare similar cu cel al ochelarilor Google Glass, Recon Jet înglobează funcții specifice activităților sportive, mulțumită unei suite de senzori: accelerometru, giroscop, altimetru, magnetometru și termometru. Dacă mai adaugi și că micro-unitatea incorporează antene GPS, WiFi, Bluetooth și ANT+, deja imaginea unui obiect desprins din viitor se conturează tot mai puternic. Un procesor dual-core asigură buna funcționare a celor descrise mai sus, însă compania producătoare nu s-a oprit aici. A mai dotat Jet cu un afișaj HD, o cameră video cu aceiași rezoluție, un touch pad, microfon și niște difuzoare, ca să oferim lista completă a trăsăturilor acestor ochelari.

Și cum funcționează toate, dar mai ales la ce ajută, este clarificat de către montajul de prezentare al ochelarilor. Cât despre disponibilitate, Recon nu a anunțat nimic, însă asemeni impresiei pe care o lasă, modelul Jet s-ar putea să fie într-o clasă astronomică de prețuri.

Introducing Recon Jet: Groundbreaking Heads-Up Display from Recon Instruments from Recon Instruments on Vimeo.

Via Recon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =