Acum citesti
Rapha concepe un nou combinezon pentru Sky

Echipa profesionistă Team Sky și-a asociat numele și imaginea, încă de la începuturile sale, cu teoria câștigurilor marginale. Că aceasta a născut multă controversă, este o altă problemă, însă cert este că a fost aplicată în toate aspectele care privesc echipa, cea mai nouă întruchipare a acestei filozofii fiind combinezoanele pentru vreme caldă concepute de Rapha.

rapha

Avantajul aerodinamic este incontestabil în cazul costumelor de tip combinezon, cum este acesta, dar inovația companiei britanice de echipament constă în faptul că au reușit să asigure o ventilație excelentă, care va fi de folos mai ales în etapele unde arșița e prezentă Costumul de plasă, nu doar e aerodinamic și chiar răcoritor, dar și cântărește puțin sub 200 de grame, o greutate de invidiat dacă ne gândim că reunește atât tricoul, cât și pantalonii. Cei de la Rapha au atins această greutate fabricând o bună parte a combinezonului dintr-un material similar celui folosit pentru baselayer-ele pe care le au în gamă.

Totuși, probabil că au mai operat ei ceva modificări de design față de articolele vestimentare destinate a fi purtate pe sub tricou, dar acest presupus secret nu-l vom afla în 2014, căci combinezonul în cauză nu va fi comercializat în acest sezon. Se pare că pentru moment va rămâne arma secretă a celor de la Sky, dar nu suntem foarte siguri că Chris Froome o să îl poarte prea des, dacă este să dăm crezare pozei de mai jos care circulă pe web.

1

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − three =