Acum citesti
We Make Enduro: proiectul Conway Bikes

Conway anunță dezvoltarea unei noi biciclete pentru Enduro, care ar urma să fie lansată în toamna acestui an ca model 2015. Dar ca să nu lase impresia că faza de dezvoltare este superficială, aceștia au apelat la capii departementului de marketing și au învelit întreg procesul într-un ambalaj interesant, care ar urma să țină în priză fanii genului.

 we_make_enduro_conway_2

În primă fază, obținem informațiile de bază: cadru dezvoltat de la zero, materialul folosit – carbonul, greutatea maximă de 12 kg, full suspension, așa cum deja îți imaginai, și roți de 27.5 inch. Suspensia de spate va fi de tip Horst Link, cu o linie progresivă și cu un amortizor de tip floating. Cursa de spate ar urma să fie setată de rider, între 160 și 170 de mm, în funcție de nevoi. Centrul de greutate al bicicletei trebuie să fie destul de jos plasat pentru o stabilitate mare pe traseu.

we_make_enduro_conway_1

Conway nu a menționat data exactă a lansării produsului, dar îi vor ține pe cei interesați la curent cu evoluția proiectului, pe site-ul wemakeenduro.de. Tot pe acest site poți vedea mai multe proiecte interesante ale celor de la Conway, inclusiv o cască cu un design atractiv proiectată pentru enduro.

via Conway

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 17 =