Acum citesti
Raleigh, Diamondback și Lombardo în Brașov, prin Bikeserv

Rovelo Biciclete anunță noul parteneriat cu Bikeserv pentru vânzarea brandurilor Raleigh, Diamondback și Lombardo în Brașov.

POZABK~3Reprezentarea Raleigh/Diamondback/Lombardo în Brașov este firească deoarece o mare parte a produselor distribuite de Rovelo Biciclete acoperă predilect nevoile ciciștilor montani. Este vorba de MTB-urile Diamondback, de
cursierele all-road (gravel bikes) de la Raleigh și de Fat-bike-urie Lombardo. Mai mult, linia de biciclete pentru copii de la Raleigh constituie la rândul ei o alternativă de luat în seamă în planificarea drumețiilor în familie. Vor fi disponibile și biciclete urbane, pliabile, single speed,
electrice, etc.

Bikeserv este un magazin nou, la baza căruia stă însă o experiență de peste 15 ani în ciclism. Atuul principal este atenția la detalii, atât la consilierea în vederea achiziției unei biciclete noi cât și la întreținerea sau reparația celor în folosință. Bikeserv oferă o gamă largă de biciclete, accesorii velo și piese de schimb, care se adresează atât cicliștilor profesioniști cât și a celor amatori. Revizii, reparații, înlocuirea de componente, pregătirea pentru concursuri (atât de munte cât și de șosea) sunt câteva din operațiile în care Bikeserv excelează.

Bikeserv vă așteaptă să descoperiți universul Raleigh Diamondback și Lombardo în zona centrală a Brașovului, pe strada Str. Oașului nr.14, de Luni până Vineri în orarul 09:00 – 19:00, iar Sâmbăta de la 09:00 la 15:00.
Situl este www.bikeserv.ro.

via RoVelo

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + twenty =