Acum citesti
Pumptrack nou în Pontresina, Elveția

Anul acesta au fost inaugurate mai multe pump track-uri ca oricând, dar cele mai multe dintre acestea, pot fi localizate în Elveția. Iar în majoritatea cazurilor, primăriile orașelor respective au fost implicate direct în proiecte. Noul pump track din Pontresina, a fost construit tot de Velosolutions, companie care în ultimul an s-a preocupat doar cu construcția acestor trasee.

pump_track_pontresina_11

Ideea pump track-ului din Pontresina, adică cel de față, a apărut anul trecut când s-a propus construcția unui traseu care să poată fi utilizat și iarna. De aceea, constructorul a optat pentru beton colorat ca material de suprafață. Pump track-ul se desfășoară pe 1.100 mp, un spațiu relativ restrâns, care nu le-a lăsat loc de erori, așa cum declară Claudio Caluori.

pump_track_pontresina_2

La inaugurare au fost invitați Xavier Pasamonte, Adrein Loron și chiar Timo Pritzel, care au impresionat publicul cu o sumedienie de trick-uri și cu tehnica de abordare a liniilor. În acest moment, pump track-ul este utilizat atât de copii, cât și de rideri experimentați sau chiar persoane mai în vârstă!

Video:

Pumptrack Pontresina Inauguration, by Velosolutions.ch from Claudio Caluori on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 4 =