Acum citesti
Pulse Cycles, un nou brand pe piața din România, la Salonul Bicicletei

Publicul le-a urat bun venit în România, celor de la Pulse Cycles, care cu ocazia Salonului Bicicletei și-au făcut lansarea pe piața locală. Vecini cu noi, la sud de Dunăre, Pulse Cycles este un producător care deține în portofoliu o gamă restrânsă de biciclete, fiind vorba despre două full-suspension-uri, QRS și RS și despre un hardtail, ST. Însă pe viitor, perspectivele sunt mult mai largi.

Pe scurt, modelul QRS este gândit pentru trasee de all-mountain, altfel spus, potrivite pentru orice traseu montan, iar modelul RS, pentru enduro. Ambele modele sunt disponibile în două versiuni de echipare, una mai ieftină și alta mai scumpă, însă cel de all-mountain oferă o suspensie de 140mm, pe când cel pentru enduro, intră în zona hardcore, cu cei 170 de mm ai săi.

În ceea ce privește hardtail-uk, ST, acesta are un preț de pornire foarte atractiv, de 560 de euro, sumă pentru care primești o furcă RockShox, o transmisie Sram X5 și frâne Avid DB1. Greutatea acestuia este acceptabilă, de 13.6 kg, iar dimensiunea roții este de 29 de inch.

Vă punem la dispoziție câteva fotografii de la expoziție cu promisiunea că vom reveni cu mai multe detalii despre noul brand.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 10 =