Acum citesti
Campionul Național la MTB Maraton descalecă dincolo de Carpați și te invită la o tură la Câmpulung Muscel

Din 12 până în 14 mai 2017 Robert Dobai vine mai aproape de tine pentru un weekend în care ne-am propus să măcinăm angrenajele și mai ales potecile care traversează munții din jurul orașului Câmpulung. În colaborare cu Dragoș de la Freerider.ro ne-am propus să adunăm zece aventurieri îndrazneți și să explorăm împreună o mică parte a Carpațiilor Meridionali, fără un cronometru și fără presiunea vreunui rezultat. Pentru a menține lucrurile interesante, nu te vom obosi cu ghizi plictisitori și prea multă teorie.

Vei putea petrece un weekend în compania lui Robert Dobai, campion național la MTB maraton, a Iuliei și a lui Dragoș.

Robert Dobai și echipa te vor conduce timp de 3 zile prin pădurile și pajiștile alpine pe care noi, cei de la Freerider.ro, le folosim adesea pentru a testa o parte din mountain bike-urile noi nouțe sau componentele nou apărute pe piață. Astfel, vei putea pedala un weekend alături de campionul național de mtb maraton la categoria elite din sezonul trecut, vei descoperi o mică parte din comorile din spatele casei (unde vei lua parte și la un seminar de tehnică pe bicicletă) și vei petrece câteva zile de neuitat în compania unor oameni cu care împarți aceeași pasiune.

Toate informațiile necesare le găsești pe thenorthquest.ro și tot acolo te poți și înscrie pentru un weekend ca la carte.

Vezi Comentarii (2)
  • Salutam,
    Daca sunt in zona, pot sa particip si eu?
    Cazare, masa, bicicleta asigurate. Nu stiu acum daca in toate zilele.
    Multumesc

    • Salut Tiberiu,

      Toate aceste pachete sunt gândite sub formă de pachet, prin urmare va trebui să plasezi comanda fermă pe site-ul thenorthquest.ro.

      Mulțumim de ințelegere!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + ten =