Acum citesti
Protectie suplimentara cu noile masti pentru sportivi de la Naroo

Am intrat in sezonul rece, lucru care nu ar trebui sa ne impiedice sa facem miscare, indiferent care este sportul preferat. Este insa important sa ne protejam atat de frig, cat si de alte particule din aer, prin purtarea mastii. Iar mastile obisnuite nefiind suficient adaptate activitilor sportive, intense, se recomanda utilizarea unor modele dedicate, precum cele de la Naroo.

Inca de la inceputurile sale de acum 17 ani, Naroo s-a adresat celor care fac sport in aer liber, cu masti proiectate pentru a-i proteja de razele UV, de frig si de aburirea ochelarilor. Avand viziunea de a schimba lumea mastilor pentru sportivi, au continuat sa creeze modele tot mai avansate si mai complexe, atat ca respirabilitate cat si ca protectie, dezvoltand chiar o gama dedicata filtrarii particulelor. Astfel, mastile Naroo sunt ideale pentru o multitudine de sporturi si pentru orice anotimp, oferindu-ti protectie impotriva razelor UV, a polenului, prafului si altor particule, precum si impotriva frigului de peste iarna.

In acest an, Naroo a imbunatatit in mod special modelele cu filtrare de partciule (gama F). Acestea au la baza tehnologia MICRONET, care blocheaza particule cum ar fi cele de praf si polen, cu dimensiuni incepand de la 1,7 µm, adica de 40 de ori mai mici decat grosimea unui fir de par. Mastile sunt reutilizabile si pot fi spalate de sute de ori fara a-si pierde proprietatile. In plus, ele ofera protectie de cel mai inalt nivel impotriva razelor UV (UPF 50+).

Dintre noutati se remarca versiunea imbunatatita a celui mai popular model din aceasta gama, FU+, cel mai accesibil si,totodata, cel mai apropiat ca forma de o masca medicinala clasica. Modelul nou este disponibil in doua marimi (S si L), o gama noua de culori si un sistem functional de reglare dupa urechi, astfel ca e usor sa alegi varianta care ti se potriveste, atat ca dimensiune cat si ca stil.

De asemenea, gama F s-a imbogatit cu cateva modele complet noi, adaptate si mai mult cerintelor diversificate si complexe ale sportivilor:

  • Modelul FU+ copper – aceleasi elemente inovative, acelasi design si forma ale mastii FU+, dar avand in plus nano-fibre de cupru, cu proprietati antibacteriene. Cuprul are efect deodorizant, previne acumularea energiei statice si elimina agentii patogeni.
  • Modelul F1s – este destinat zilelor mai calde, chiar daca acopera o mare parte din fata, ceafa si partea inferioara a urechii, pentru o protectie cat mai mare. Acest model te protejeaza de particule si de razele UV, iar materialul foarte subtire din care este confectionat il face potrivit zilelor calde.
  • Modelul F9F – este o cagula groasa, ideala pentru vreme foarte rece, pentru zilele cu zapada sau cand esti pe par­­tie. Te protejeaza nu doar impotriva zapezii si a microorganismelor, dar si impotriva vantului, datorita formei sale care o face ideala pentru a fi purtata pe sub orice tip de casca.

Bucura-te de sportul tau preferat si fa miscare in siguranta, fara teama. Alege produsele Naroo si respira liber.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 6 =