Acum citesti
Prima Evadare îți premiază fotografiile din cadrul competiției!

Pentru că în fiecare an au fost zeci de fotografi pe traseu și pentru că datorită lor concurenții au rămas cu amintiri unice, F64  împreună cu prietenii de la Nomad Multisport, organizatorii concursului Prima Evadare, s-au gândit să organizeze un concurs și pentru fotografi.

În colaborare cu F64 vor fi premiate cele mai bune 3 seturi de fotografii. Imaginile vor fi centralizate pe site-ul www.primaevadare.ro și pe Facebook pentru “taguri”.

Premiile sunt în valoare de 3000 de lei în vouchere la F64. Locul 1 este 1500 de lei, 1000 de lei locul 2 și 500 de lei locul 3.

Un alt premiu special va fi pentru cea mai completă serie. Se va acorda fotografului care va avea cei mai mulți concurenți fotografiați.
Va exista și o parte de instruire și recunoaștere înainte de maraton și o altă parte de decernare a premiilor și expoziție după eveniment. Deci anunțați-vă prietenii fotografi.

Programul arată după cum urmează:

Workshop: 3 mai ora 19.00
La noul sediul F64 din Bd. Unirii, nr. 45 va avea loc workshpul  personalizat in directia fotografiei sportive, experiente din anii trecuti de la Prima Evadare, recomandarea anumitor zone interesante pentru fotografiere. Workshopul va fi condus de Stelian Pavalache si este deschis tuturor celor pasionati de fotografie.
(workshopul nu este obligatoriu)

Recunoasterea traseului: 5 mai
Pentru cine doreste sa vada posibilele locuri de fotografiat echipa de organizare pune la dispozitie un ghid.
Prima Evadare: 13 mai

Maratonul si vanatoarea de imagini.
Expozitie: 28 mai – 8 iunie
Expozitia si premierea castigatorilor se va desfasura la magazinul F64 din Bd. Unirii, nr. 45.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + fourteen =