Acum citesti
Prima Evadare din 2012, pe 13 mai

Organizatorul competiției Prima Evadare, ne anunță că ediția din 2012 va avea loc ca de obicei în a doua duminică a lunii mai, adică în data de 13 mai.

Pana atunci o sa va tinem la curent cu ce imbunatatim, cu ce parteneri vor fi aproape de voi si o sa postam cateva statistici interesante despre editia trecuta.

Apar 2 noi categorii de clasament si premiere. O noua grupa de varsta peste 50 de ani si categoria Elite open pentru cei legitimati sau cei care se considera la fel de buni. La Elite premiile in bani vor fi mai mari. La feminin categoria ramane open si se vor premia primele 7 domnisoare sau doamne. Nu uitati de categoria tandem. Inca mai aveti timp sa faceti sau sa imprumutati unul.

Alte informații pe primaevadare.ro.

via Prima Evdare

Vezi Comentarii (6)
  • Salut! L-am sunat acum pe organizator și mi-a comunicat faptul că taxa de înscriere nu a fost stabilită încă. Dar cel mai probabil va fi asemănătoare cu cea de anul trecut.

  • haha abia astept sa nu vin!
    Iar sa ma umplu de namol si sa trag bicicleta dupa mine tot traseul si sa imping la ea prin balti uriase si frig sa o distrug ca si asa sunt plin de bani si apoi sa spun multumit si satisfacut, implinit, mandru ….
    “mama ce m-am mai dat cu bicicleta” si
    “a fost cea mai tare plimbare din viata mea” si
    “mi-am demonstrat inca o data ca pot sa tarasc bicicleta dupa mine 50 km sunt cel mai tare” si
    “a fost cel mai tare concurs de ciclism, la care am participat si nu se merge pe bicicleta”
    hahah
    succes! (vin daca nu ploua cu toti prietenii mei) 🙂 )

  • Pentru doritorii de senzatii tari va rog sa beti Red bull ( nu va da aripi nu sariti de la etaj ).Pentru cei care vor sa isi strice bicicletele va astep in rapa lui bunicu de la tara.Este tocmai buna de stricat orice bicicleta nici numai conteaza marca/pretul…..totul este sa te dai cu ea prin rapa sa o legi de gat ca sa treci pe partea cealalta de unde sunt legate caprele si tot asa….slalom printre gaini.

    Va asteptam …inscrierea este de 100$ dar va garantam ca o sa ramaneti fara biciclete ( satisfactie garantata )

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 10 =