Acum citesti
Prezentare Rom-eurotrade : Shimano, Pro & Co

In zilele de 27 si 28 noiembrie are loc prezentarea Rom-eurotrade a brand-urilor distribuite in Romania. Astfel, am putut lua contact in prima zi cu noua gama de top Shimano  XTR 2011. De asemenea, au mai fost prezentate gamele XT si SLX, ce beneficiaza acum de tehnologia Dyna Sys dar si noua gama Alivio care contine acum si un sistem de franare hidraulic.


La capitolul biciclete de oras, au fost prezente liniile de componente Alfine si Capreo. Incaltamintea Shimano SPD pentru 2011 vine cu o serie de noutati, de la introducerea carbonului pentru anumite game pina la prezentarea materialelor Custom Fit sau talpa „Vibram”.


Brandul PRO Components detinut de Shimano, introduce o noua gama de componente pentru All Mountain, denumita Tharsis, ce contine un ghidon, o pipa, o tija de sa si un set de mansoane.


Din prima zi a prezentarii nu au lipsit nici castile produse de Giro. Cele mai importante noutati sunt reprezentate de castile XAR, cu tehnologie RocLoc ce faciliteaza un montaj si un reglaj foarte usor dar si de noua gama de casti dedicata utilizarii urbane, Surface.


Am putut admira si noile Scott pentru 2011 , modelele pentru sezonul urmator a celor de la Ideal Bikes si noua gama de pliabile de la Oyama.


La final am putut participa la un workshop unde am putut adresa diverse intrebari unui reprezentant Shimano. Maine va vom tine la curent cu noile evenimente.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =