Acum citesti
Portret de Biciclistă, ediția a 2-a

Te invităm pe 14-15 iunie la Portret de Biciclistă”, un moment prielnic să cunoaștem cât mai multe bicicliste din București. SkirtBike continuă seria de portrete velo prietenoase începută anul trecut, când  65 de femei  au pedalat până la “Colivia”, împărtășind impresii sau întâmplari pe două roți.

portret

Printre cele mai frumoase povești se numără:

“Bicicleta mea se numeste Yvette și e extensia mea naturală. Îmi scurtează distanțele și îmi lungește diminețile, deschide conversații în trafic, uneori neplăcute, alteori simpatice. Trăim în simbioză de trei ani, e sprijinul meu zilnic în fata timpului și plăcerea mea de weekend în fața distanței până la comorile ascunse din jurul Bucureștiului. Azi ne-am dichisit de poză, dar în zilele normale ne camuflăm în peisajul urban, habitatul nostru natural ”, ne-a povestit Rodica.

Miruna e de părere că “bicicliștii sunt cei mai tari oameni din lume pentru că: iubesc mișcarea, sunt deschiși, creativi, au inițiativă, sunt oamenii cu care sigur te distrezi dacă îți dorești asta, gândesc normal și nu sunt niciodată stresați, le place să socializeze și au mereu poftă de viață. Biciclitul în București este un sport extrem acum, dar sper din tot sufletul să schimbe aceste lucru în cel mai scurt timp. Mișcarea pe bicicletă este cel mai tare lucru dacă reușești să vezi partea frumoasă a acestui mijloc de transport. Bicicleta se potrivește oricând fie că mergi la piață, fie că mergi la birou, fie că îți vizitezi mătușa duminică seara, astfel devine un stil de viață pentru cei care o acceptă în viața lor. Iubesc bicicleta și nu aș lăsa-o niciodată indiferent de vreme. Este cel mai bun lucru pentru a scăpa de stres și pentru a te deplasa rapid și ușor.”

Organizatoarele te așteaptă în acest weekend să le spui povestea ta, care să inspire și alte femei să utilizeze acest mijloc de transport în viața de zi cu zi. Vino pe bicicletă la Colivia sâmbătă și duminică între orele 11.00-19.00 și fotografii vor avea grijă să te surprindă! Gazdele sunt pregătite pentru tine, cu limonadă, candy bar și cafea răcoritoare de la  NESCAFÉ 3in1, susținătorii acestui proiect.  Pe 19 iulie, la Roaba de Cultură, SkirtBike va organiza o petrecere, unde vor expune și vor dărui fotografiile tuturor participantelor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + six =