Acum citesti
Porsche revine cu modelele S și RS


Nu este vorba de două modele noi de automobile, ci de biciclete. Renumit pentru bicicletele sale scumpe, adresate în general celor cu conturi grase în bancă, cei de la Porsche vor lansa pentru 2012 două noi modele de biciclete pentru fitness și plimbări recreaționale. Iar ca să trecem peste textele de marketing cum că modelele ar fi inspirate din designul automobilelor, acestea se prezintă cu un design atractiv și cu o echipare pe măsură ținând cont de scopul recreativ al acestora.

Astfel, modelul S este dotat cu un set de roți DT Swiss 29er, cu un butuc Shimano Alfine cu 11 viteze și cu frâne hidraulice Magura. Modelul va putea fi achiziționat începând cu luna Septembrie a acestui an.


Dacă vrei mai mult, ai la dispoziție modelul RS care împarte același cadru din carbon cu S, însă care este echipat cu componente top level: sistem de transmisie Shimano XTR, roți Crank Brothers sau furcă realizată din carbon. Din Octombrie poți intra în posesia lui.


Prețurile pornesc pentru modelul S de la 3.300 de euro, iar pentru modelul RS de la 5.900 și pot varia (spre plus, evident) în funcție de echiparea pentru care optezi.


via Porsche


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =