Acum citesti
Pompe de podea noi de la SKS

Cinci noi modele de pompe de mare putere au fost lansate de SKS, cu celebra eticheta Made in Germany pe toate dintre ele. Preturile sunt si ele foarte decente, pornind de la 30 de euro si putand ajunge pina la 60 de euro, in functie de model. Astfel, produsele sunt orientate atat catre amatori, cat si catre profesionisti.

Pompa Airkompressor Compact 10.0 este modelul entry-level și are un indicator de presiune mare și o înălțime mai mare, pentru a oferi o pozitiție cât mai comodă. Mai mult confort este oferit de modelul Air-X-Plorer 10.0, cu un maner moale. Pe de alta parte, modelul Airmotion 12.0 are indicatorul de presiune sus, fiind astfel mai vizibil si putand fi utilizat in service sau in timpul competitiilor (oferind o presiune maxima de 12 bar). Profesionistii vor fi incantati de modelul Air-X-Plorer Digi 10.0, cu un indicator digital de presiune, care masoara presiunea cu precizie maxima si cu doua zecimale pentru ca treaba sa fie cat se poate de clara. Toate pompele beneficiaza de tehnologia MV Easy, fiind compatibile cu cele doua standarde de baza: Schrader si Presta.

Interesant este ca toate pompele pot fi reparate, asadar daca orice componenta din interior se strica sau pur si simplu se uzeaza, nu este necesara achizitia uneia noi, ci vei putea achizitiona respectiva piesă separat.

Toate produsele pot fi vizaulizate separat pe site-ul SKS.

via SKS

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − one =