Acum citesti
Pistă de biciclete între București și Pădurea Comana?

Potențialul turistic al Pădurii Comana și al Deltei Neajlovului a determinat-o pe Maria Grapini, ministru al IMM-urilor și Turismului, să demareze un proiect ce prevede construirea unei piste pentru biciclete care leagă Capitala de respectiva zonă, conform gândul.info.

padurea_comana

Ministrul crede că regiunea poate fi o opțiune turistică foarte bună pentru bucureșteni, iar faptul că activitățile pe bicicletă ce au loc acolo se bucură de succes reprezintă un motiv întemeiat pentru realizarea pistei în cauză.

Personal am propus un proiect de pistă de biciclete, pentru a putea să valorificăm acea zonă plină de istorie, dar şi o zonă ecoturistică. Un investitor privat a amenajat acolo un parc de distracţii. (…) Ar merita să avem o pistă de bicicletă. Eu am înaintat acest proiect la primarul Capitalei, la primăria Giurgiu şi la Ministerul Dezvoltării şi o să vedem dacă se poate face pe bani europeni„, a spus ministrul pentru gândul.info.

Sursa: gândul.info

Foto: http://velobello.wordpress.com

Vezi Comentarii (6)
  • Invocam o investitie privata off-topic doar pentru a mai scoate niste asfalt pe campii ? nu mai bine puneam un set de indicatoare pe drumurile existente si foloseam banii de asfalt pentru informarea turistilor? poate nu au vad cei de la ritzi restro 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 7 =