Acum citesti
Pioneer extinde gama de powermetre, la un preț foarte bun

pioneer-powermeter-for-campagnolo-cranksets-now-shippingPioneer a extins gama de powermetre și a anunțat modele compatibile cu angrenajele Campagnolo, FSA și Cannondale, dar și pentru modelele noi Shimano Dura-Ace, XT și XTR.

Modelul compatibil cu noul Dura-Ace R9100 nu este o surpriză, deoarece multe echipe pro folosesc aparatul de măsură Pioneer. Acesta împreună cu cel pentru Campagnolo sunt disponibile atât în versiunea pentru un picior cât și în cea dublă și sunt deja disponibile pe piață. Modelul pentru angrenajele Cannondale SiSL2 și Si este disponibil doar pentru partea stângă și de asemenea poate fi deja cumpărat. Prețul este foarte competitiv, de doar 499 USD pentru modelul simplu și de 999 USD pentru cel dublu. Modelul simplu măsoară puterea pe piciorul stâng iar măsurarea pentru piciorul drept poate fi adăugată și ulterior.

Modelele pentru angrenajele FSA SL-K Carbon de șosea și pentru versiunile de MTB vor fi disponibile doar din decembrie, ultimele pentru angrenajele Trail XT și XTR. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =