Acum citesti
Pinioane noi de la Sram : XG999

sram_xg999_2010Sram a anuntat lansarea unui nou model de pinioane pentru mijlocul lunii Martie 2010. Acesta poarta denumirea de XG999 si se bazeaza din punct de vedere al realizarii, pe nu de mult lansata gama Sram XX.

Astfel, constructia este similara cu cea a setului de pinioane Sram XX : primele sapte pinioane (incepand cu cel mare) sunt taiate CNC dintr-un singur bloc de metal, reusind astfel sa dea nastere unui produs foarte usor, durabil si puternic. Pinioanele sunt astfel prelucrate incat sa elimine pe cat de mult posibil impuritatiile adunate intre acestea, de pe traseu.

Setul va beneficia in total de 9 pinioane si cantareste doar 175 de grame, cel mai mare pinion avand 32 (sau 34 in functie de model) de dinti iar cel mai mic 11. Astfel, noul XG999 ofera o greutate totala care depaseste concurenta, inclusiv setul de pinioane de la Shimano, modeul XTR.

Daca te intereseaza achizitionarea acestui set de pinioane, trebuie sa pregatesti si un buget pe masura. Nu mai putin de 300$ au fost anuntati de catre Sram ca fiind costul recomandat al acestor pinioane.

via | Sram

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 5 =