Acum citesti
Noul Merida Matts 10-V

merida_matts_10-vNoul Merida Matts 10-V poate fi deja gasit in magazinele de specialitate, modelul fiind dealtfel entry level-ul gamei propuse de producatorul taiwanez pentru 2010. Modificarile fata de modelul anului precedent se refera in primul rand la aspectul acestuia. Daca modelul 2009 era oferit in culoarea rosie, acesta a fost inlocuita pentru 2010 de un paintwork cu aspect cromat.

O alta noutate o constituie utilizarea unui nou set de opt pinioane, Shimano MF-TZ21, care ofera utilizatorului bicicletei posibilitatea de a alege intre 24 de viteze si nu intre 21, asa cum era prevazut modelul anului trecut. Schimbatoarele de pinioane si de foi au ramas aceleasi : Shimano TY10, in limbajul cunoscut – Altus. Altus este de altfel, entry-level-ul producatorului japonez Shimano, gama menita sa echipeze toate modelele de biciclete low cost.

Despre entry-level putem discuta si in cazul furcii. Modelul oferit de Suntour se numeste XCT V2 si beneficiaza de o cursa de amortizare de 100 mm si ofera performante pe masura pretului.

Anvelopele au fost si ele inlocuite : modelul precedent beneficia de anvelope CST, pe cand noul model se bucura de anvelope Merida cu o grosime de 2.1′. Noul Matts 10-V face parte din categoria sport a producatorului taiwanez si este oferit la un pret decent, pe masura echiparii si a pretentiilor. Poti opta intre doua culori diferite : Argintiu cromat si gri mat.

Mai multe detalii pe merida-bikes.com.

via | Merida Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − six =