Acum citesti
Pinarello Dogma 60.1

Denumirea completa a acestui model este una complicata, insa i se potriveste de minune modelului Dogma Carbon 60HM1K Torayca. Trebuie doar sa arunci o privire mai atenta asupra cadrului si vei intelege ca nu este vorba de „inca o cursiera”.


Pinarello promite ca atat forma cat si constructia cadrului vor revolutiona in scurt timp conceptul de cursiera. Acesta este realizat dintr-un carbon exclusiv denumit 60HM1K ce este furnizat de Torayca. Amestecat cu Nanoalloy, acesta reuseste sa previna fisurile sau ruperea brusca a cadrului.


Forma ondulata a furcii dar si a basculei sunt cat se poate de diferite fata de ceea ce vedem zilnic pe strada : sunt derivate din modelul de succes Prince, care a castigat in America in 2008 si 2009 premiul pentru cea mai buna bicicleta de curse din lume. Designul cadrului este asimetric dupa cum ne explica Pinarello, aceasta constructie oferind performante fara precedent in lumea cursierelor.


Modelul Pinarello Dogma poate fi personalizat dupa gusturile fiecarui client in parte, aceasta fiind disponibila in 10 dimensiuni de cadru iar culori pot fi alese direct de pe site-ul producatorului prin intermediul configuratorului MyWay.


Pentru a afla mai multe detalii despre Pinarello Dogma 60.1 si despre cadrul acesteia te invitam pe pagina producatorului.


via | Pinarello


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − ten =