Acum citesti
Peugeot eCargo Pro: bicicletă elctrică, utilitară

Pentru toți cei care au câte ceva de transportat prin oraș și nu vor să-și ostenească prea mult picioarele, căci cine știe despre ce distanțe este vorba, cei de la Peugeot au gândit un e-bike care să susțină biciclistul la pedalat cu ajutorul unui motor electric, dar care să-i ofere și suficient spațiu de stocare pentru bagaje. În acest sens, modelul eCrargo Pro a fost dotat cu un portbagaj generos, care poate primi o cutie mai mare în care poți stoca diverse obiecte pe care le ai de transportat.

peugeot_ecargo_pro_2015

Cadrul lui eCargo este solid și ranforsat în punctele cheie, pentru a face față sarcinilor grele. De asemenea, motorul adaugă greutate în plus, deci inginerii Peugeot au fost nevoiți să creeze un ansamblu rigid și durabil. De aceea, joncțiunea dintre downtube și seattube este susținută de alte două elemente sudate, care unesc cele două țevi.

eCrabo Pro este dotat cu roți de 26 de inch și cu anvelope slick. Pentru schimbarea raporatelor de viteze, se ocupă un butuc Shimano Nexus cu 3 viteze incluse. Este disponibilă doar în dimensiunea de 42 de cm și cântărește nu mai puțțin de 29.8 kg.

via Sportmood.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 20 =