Acum citesti
Peste 1.300 de rideri mari și mici se pregătesc de aventura La Broaște

Peste 1.300 de rideri s-au înscris și se pregătesc să ia startul în competiția La Broaște, susținută de BOSCH, în calitate de partener oficial, fiind una dintre cele mai așteptate din calendarul de ciclism Riders Club. Evenimentul a fost reprogramat pentru 26 iunie 2016, din cauza ploilor și a vremii instabile din luna mai.

La Broaste_panorama startConcursul va oferi aventuri pe două roți în mijlocul naturii pentru toate vârstele, cu ture pe trasee atractive desfășurate într-o zonă cu peisaje superbe și cu multe poteci umbroase. La competiție vor avea loc în total 37 de curse pe 4 trasee, creionate de Răzvan Jugănaru, multiplu campion MTB, și echipa MPG în zona pădurilor Sitaru – Căldărușani: Scurt – 17 kmStandard – 23 km și Epic, la care se poate opta fie pentru cursa de 46 km, fie pentru cea de 69 km.

Copiii cu vârste între 5 și 12 ani, însoțiți de părinți, dar și participanții la cursa de agrement pe traseul Scurt, de 17 km, vor pleca primii la ora 09:00. Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor lua startul separat începând cu ora 11:30, fără să își facă griji că vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei anterioare.

Toate detaliile pe ridersclub.ro.

via Riders Club

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + fourteen =