Acum citesti
Peste 1.300 de copii la Michelin Junior Bike

Evenimentul Michelin Junior Bike organizat pe 25 septembrie la Ploieşti, pe Bd. Castanilor a adunat peste 1300 de copii care au învăţat cum să circule cu bicicleta în siguranţă.


Toţi copiii cu vârste între 4 şi 11 ani au primit cască de protecţie şi au învăţat despre importanţa purtării acesteia pentru siguranţa proprie, au avut ocazia să participe la cursuri de prim ajutor şi de circulaţie rutieră şi să-şi verifice bicicleta la atelierul tehnic. Lecţia de educaţie rutieră a continuat cu 16 curse cu bicicleta, câte una pentru fiecare vârstă şi sex, copiii fiind încurajaţi pe tot parcursul cursei de familie, prieteni şi de Omuleţul Michelin. După curse, aceştia s-au relaxat la o gustare binemeritată, cu o nouă sesiune de fotografii, desene şi face painting.


« Sunt bucuros să mă aflu într-o comunitate deschisă la responsabilitate şi la a-i învăţa pe cei mici că educaţia rutieră începe de la cele mai mici vârste. A fost totodată o surpriză plăcută să avem alături la primul eveniment Junior Bike din Ploieşti peste 3000 de oameni dintre care aproximativ 1300 de mici biciclişti responsabili. » a spus Jerome Mouillet, Director Uzină Michelin Floreşti Anvelope.


Grupul Michelin a fost foarte orientat în ultimii 40 de ani spre îmbunătăţirea siguranţei rutiere şi prin organizarea evenimentului Michelin Junior Bike la Ploieşti, reconfirmã angajamentul luat, acela de a promova o mobilitate rutierã mai sigurã şi durabilã. În cei peste 120 de ani de la înfiinţarea sa, prioritatea Michelin a fost oferirea clienţilor sãi anvelope sigure şi de încredere, care ajutã la reducerea consumului de combustibil asigurând în acelaşi timp performanţã optimã în domeniul siguranţei, precum şi o longevitate de neegalat.


«Credem că educaţia rutieră trebuie să înceapă de la vârste fragede şi dorim să oferim tot sprijinul nostru şi instrumente pentru copiii care cresc în această comunitate, pentru a putea fi mobili, responsabili şi în siguranţă. Michelin Junior Bike este unul dintre cele mai importante evenimente pe care Michelin le-a dezvoltat pentru această comunitate şi este parte dintr-o serie mai largă de proiecte.» a spus, Jerome Mouillet, Director Uzină Michelin Floreşti Anvelope.


Michelin Junior Bike este un eveniment care are ca scop sporirea gradului de conştientizare a siguranţei rutiere a copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 11 şi părinţii lor, în special printr-un obicei de bază şi de importanţă crucială: purtarea căştii de protecţie.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + eighteen =