Acum citesti
Pegas pregătește 3 modele noi de biciclete

Astăzi am fost în vizită la Pegas pentru a vedea noile modele cu care vor ataca piața bicicletelor urbane, anul acesta. Pe scurt, deoarece informațiile sunt confidențiale pe moment, este vorba despre trei noi modele și un facelift, pentru prima generație (Strada).

Mai multe informații vor urma în zilele ce urmează, iar până atunci, poți deduce din fotografiile de mai jos despre ce ar fi vorba.

Vezi Comentarii (9)
  • Cadrele arata intr-adevar bine. Rotile par de 20 de inch la cea clasica si cea pliabila, deci vor putea fi folosite de persoane de diferite constitutii fizice. Nu prea am incredere in echipari insa. Mi-ar placea ca Pegas sa aiba in oferta si cadrele separat. (cadru+furca+sa+ghidon, ca sa fiu exact)

  • da, e frumos ca readuc la viata un brand romanesc, pacat insa ca le fac in taiwan si ca sunt desenate cu mentalitatea unui copil de cls a 8’a.

  • @ Tatuc Adrian: Nunu, modelul Clasica (pegas_4 in seria de fotografii) e desenat chiar bine de tot 😀

    Si la celelalte doua se vede o imbunatatire clara fata de primul model.
    Se pot vedea pe facebookul lor modelele noi.

  • le’am vazut pe facebook, nu sunt deloc impresionat, cel pliabil nu aduce nimic nou fata de cele pliabile care le stiam cand eram copil, apoi cel cu sa lunga (ma refer la prima generatie) nu stai bine pe el iar in pozitia in care te aflii si cu rotile de 26 mi se pare un pic cam nesigura bicicleta aia… si cel din urma cel mare, ce reprezinta triunghiurile alea? au fost oare calculate sau asa au dat din design vor fi cadre pe dimensiuni diferite? cum vor arata atunci?
    ca sa nu mai zic de pret…pana acum dadeai cat nu face, cat era prima generatie cu viteze, 1300 de lei…parca…, acum mai pun un pic si imi iau o cursiera mai veche de carbon…

  • am zis pacat nu nasol/prostie/mizerie sau alte adjective de tipul asta, parca era mai frumos daca se faceau in tara, nu ma refeream la calitatea manufacturi 🙂 campa cum poate sa aiba fabrica la slatina…

  • Campa si alti producatori aduc materia prima, prese, bagat bani multi in utilaje si apoi platesc un salariu de rahat tzaranului care trage de maneta de la presa. Da e fabricat in Romania. Cam observ ca toata lumea zice de baietii de la pegas ca e pacat ca nu le fac in romania…..pai dragilor, ce rahat se produce in romania ???? Avem 3 fabrici de biciclete in romania care nu stiu decat sa asambleze biciclete cu componente importate. Dar asta-i mentalitatea de roman, ca ce de la noi e de c@(@t……dar vi se pare normal sa platiti in plus pt un brand si echipari de rahat, gen cube, merida, samd…….care sunt tot fabricate in china, indiferent daca scrie pe ele design in germany. Si off topic, chiar auzisem de curand la radio ca romania s-ar situa cam pe ultimul loc din europa ca si nivel al IQ-ului……..ne-am prostit cu totii….devenim doar o turma de oi condusa de televizoare.

  • @gica – sa incepem cu offtopicul, nu ma regasec in acea turma de oi de care vb tu, eu am renuntat la televizor acum multi ani…tu ce faci? apoi eu si multi altii probabil doar ne’am zis „of-ul” apropo de tara de origine mie mi’ar placea sa am cu ce sa ma mandresc sa zic „da! asta e facut in tara mea!” tie nu?… ce nu imi place mie personal la pegas e designul care nu e facut cu cap, doua dintre modelele „noi” sunt doar reproduceri ale originalelor iar cel mare, care nu are nici o noima, nu cred ca a fost testat mai mult de doua zile pana sa intre in productie. si pentru final apropo de pret, ca si tine nu, nu sunt de acord sa platesc cat nu face, atunci, de ce as platii pretul cerut pentru 3 viteze cu schimbator revoshift (care e cea mai mare chinezarie)? sincer mai degraba mai puni niste banuti deoparte si imi iau o chinezarie dinaia de care zici tu fie merida, fie cube, fie trek decat pegas…deabia astept sa gasesc pe cineva care sa fi cumparat una dintre bicicletele astea pegas sa le probez, sa vad cum se comporta in compartie cu ce am eu acasa, printre care si o cursiera veche de 30 de ani…oare varsta isi va face simtita diferenta?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − two =