Acum citesti
Pedalează ca în 1870: Coker Wheelman


Deși arată asemenea unei biciclete utilizate de străbunicii noștri, noua Coker Wheelman este un produs nou, cu piese moderne, care garantează nu doar o plimbare ci și o experiență diferită față de restul CityBike-urilor, reușind cu siguranță să capteze atenția celor din jur.

Poate că cea mai spectaculoasă componentă este roata din față, de 36 de inci cu 48 de spițe. Interesant este faptul că butucul, pe care se prinde direct pedalierul, beneficiază de 3 viteze integrate, ceea ce ar trebui să-ți simplifice viața atunci când te afli în fața unei porțiuni de șosea cu un grad de înclinare mai mare.


Bicicleta este dotată și cu o frână pe roata din spate, suficient de puternică pentru a te opri la timp. Șaua beneficiază de arcuri, pentru a întregi aspectul vintage al bicicletei. Butucul, poate fi comandat atât ca FreeWheel cât și ca Direct Drive.


Bicicleta poate fi achiziționată pentru o sumă rezonabilă, dat fiind conceptul și aspectul pe care nu-l vei întâlni zilnic pe străzi: 699$ cu livrare în două cutii separate.


via Coker


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − twelve =