Acum citesti
Pedale FR Ready

pedale_fr_ready_downhillProducatorul austriac FR Ready a lansat un nou set de pedale, denumit Big Fat Flat, avand garantia unui grip excelent. Pedalele Big Fat Flat sunt construite CNC (o singura piesa), sunt usoare si au o suprafata de contact foarte mare. Acestea au fost si punctele esentiale ce trebuiau atinse de producator atunci cand a decis proiectarea lor.

Construite din aluminiu 7075-T6, acestea cantaresc doar 440 de grame si sunt echipate cu rulmenti pentru o durabilitate foarte mare. Cele 34 de tinte insurubate in pedala asigura o aderenta excelenta in orice conditii iar doritorii pot opta dintr-o gama foarte larga de culori : albastru, rosu, violet, verde, titan, auriu, natur (aluminiu), portocaliu, roz si negru.

Sunt indicate pentru exploatarea in probele de downhill, dar sunt potrivite si pentru Freeride sau SlopeStyle. Aceasta serie restransa de pedale poate fi achizitionata la un pret pe masura calitatii : de la 129 de euro, pretul putand sa creasca in functie de culoare.

Le poti comanda direct online pe site-ul producatorului la adresa fr-ready.at/index-products iar plata se poate efectua online.

via | fr ready

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =