Acum citesti
Pe bicicleta Varibike pedalezi cu mâinile dar și cu picioarele

Varibike este o bicicletă care-ți antrenează tot corpul. Exceptând faptul că vei avea o viteză mai mare de deplasare, atât musculatura brațelor, a spatelui dar și a picioarelor vor fi puse în mișcare. În ciuda unghiului furcii, care este foarte drept, producătorul declară că bicicleta este foarte controlabilă chiar și pe coborâri, dar în special pe urcări sau pe drum drept.

varibike_1

Are la bază un cadru construit din aluminiu 7005, produs în Germania și un sistem de transmisie Shimano XT cu 10 pinioane. Lanțul provine din gama Shimano XTR, iar frânele, de la TRP, modelul CX-9. În echiparea standard, bicicleta este livrată cu anvelope Schwalbe Big Apple cu o grosime de 2 inch. Dacă vei vrea să înlocuiești anvelopele, cu unele ce au profil de off road, trebuie să ții cont de faptul că Varibike rulează pe roți de 28 de inch.

varibike_2

Pe moment există două modele, FR2, pe care vei pedala atât cu mâinile cât și cu picioarele concomitent și FR3, care are instalat un freewheel în preajma brațelor de pe ghidon, permițându-ți să alegi mișcarea doar din mâini, doar din picioare sau folosindu-le pe toate în același timp. Prețul pentru modelul FR2 este de 3.999 de euro, iar cel al lui FR3, de 4.499 euro.

Alte detalii despre grupele de mușchi ce pot fi lucrate pe acest concept de bicicletă, pot fi găsite pe site-ul oficial.

via Varibike.com

 

Vezi Comentariu (1)
  • Asta e o bicicleta care nu ar fi trebuit lasata afara din sala de fitness, ce sa mai vorbim de offroad, lol. Ghidonul ala de 250 este de-a dreptul bestial…….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − nineteen =