Acum citesti
Pasul Tihuța- Bike and Photo Camp

CarpathianDreams și mtbBn te invită să descoperi drumurile de culme ale Munţilor Bârgăului în decorul specific începutului de vară, cu verde intens, flori de câmp și peisaje de poveste. Vom fotografia apusul peste Transilvania şi răsăritul peste Bucovina, iar peste zi vom pedala într-una dintre cele mai pitoreşti și, totodată, mai puțin umblate  zone din ţară, pe lângă gospodării risipite şi prin cătune arhaice uitate de lume, prin păduri sălbatice și prin poieni întinse pe culmi domoale, străjuite de masive cupole vulcanice şi mărginite în depărtări de crestele semeţe ale munţilor Rodnei şi Călimani.

Locaţia: Piatra Fântânele (Pasul Tihuţa)

Data: 8-10 iunie 2018

Locuri disponibile: 15

Preţ: 480 lei/participant

Include:

  • două nopți de cazare in camere duble sau triple
  • 2 X mic dejun, 3 X cina
  • 2 X trasee de 25 – 50 km
  • ghidaj
  • îndrumare fotografică
  • mountain bike tips & tricks
  • mini concursuri cu premii oferite de Bistritz Bike Shop
  • bijuterii cochete pentru fete oferite de Lina
  • suvenir
  • tricou
  • poze

Tura se adresează tuturor celor care deţin o bicicletă de munte şi/sau un aparat foto (sau smartphone 🙂 ) şi vor să-şi îmbunătăţească sau să își exercite pasiunea de a fotografia și de a pedala, într-un spaţiu deosebit. Suntem deschiși atât începătorilor, cât și celor cu experiență. Vom discuta aspecte tehnice şi practice legate de practicarea ciclismului montan, precum și  cele care țin de fotografie, iar dacă vor exista diferențe între participanți, vom alcătui 2 sau 3 grupe diferite pe traseu.

Traseele

Vom parcurge două trasee, sâmbătă și duminică, desfăşurate în cea mai mare parte pe drumuri şi poteci de piatră, iarbă, pământ şi drumuri forestiere, cu posibile secţiuni alunecoase şi noroi, şi scurte porţiuni de push-biking. În funcţie de condiţiile meteo şi disponibilitatea participanţilor, traseele vor varia între 25 şi 50 km cu 300-1200 m diferenţă de nivel.

Mountain Bike Tips and tricks

Pentru cei interesați vom oferi informații ce țin de set-up ul corect al bicicletei, poziția de bază, tehnici de pedalare, pozitia în viraje, urcare eficientă, coborâre în siguranță, frânare, tricku-ri (bunny hop, manual), întreținerea bicicletei, reparații etc

Photo Tips and tricks

Vom discuta detalii legate de utilizarea corectă a funcțiilor aparatului de fotografiat, încadrare şi compoziţie, subiect, utilizarea filtrelor, importanţa luminii în fotografie, editare foto, etc.

Family friendly

Fie că vii împreună cu partenerul/partenera sau împreună cu familia ori copiii, te poți bucura de două zile de acțiune, în timp ce cei dragi ție își pot petrece ziua în natură și aer curat, relaxându-se la peste 1000 m altitudine. Există mai multe obiective care pot fi vizitate în zonă sau pot fi abordate o multitudine de trasee de drumeție.

Mai multe detalii găsiți pe www.mtbBn.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − four =