Acum citesti
Biciclete cu cadru din lemn, de la Renovo: FatAsh 29er

Renovo au căpătat deja ceva experiență în cei 11 ani de lucrat cu cadrele din lemn, iar anul acesta la Sea Otter au prezentat o variantă îmbunătățită a modelului de Cross Country, FatAsh, cu roți de 29 de inch. Totodată, au mutat întreaga producție în State și au redus timpul de așteptare de la 1 an, la câteva luni. Deh, trebuie răbdare dacă vrei exclusivitate. În fine, producătorul menționează că o bicicletă cu cadru din lemn construită de ei se simte ca un mix între una construită din aluminiu, oțel și carbon, fiind foarte confortabilă pe distanțe lungi.

În fotografie poate fi admirată versiunea cu echipare de top.

Bicicleta de față, FatAsh, cântărește doar 9 kg, este testată similar precum una cu cadru din aluminiu, iar cadrul permite reparații în caz de nevoie. Din punct de vedere tehnologic bicicleta este adusă la zi, însă folosește anumite componente proprii, dezvoltate de producător, iar un bun exemplu în acest sens ar fi urechile pentru priderea roții de spate. Unele cabluri sunt trase prin cadru, iar unghiul headtube-ului este 68.5 grade, în combinație cu o furcă de 120mm. Poate primi un dropper post dar și roți mai mici, de 27.5 inch, cu anvelope de 3.0 inch. În versiunea cu roți de 29 de inch, pe aceasta se pot monta anvelope cu o lățime de 2.35 inch.

Prețul pentru versiunea echipată cu Sram XX1 și furcă Fox Factory SC este de 5.595$, iar cadrul poate fi achiziționat separat pentru 2.295$. Mai multe detalii găsești pe renovobikes.com.

via MTB News

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 6 =