Acum citesti
Pace Cycles au anunțat primul lor FS din carbon, RC295

Încă de la lansarea mărcii în 1987, cei de la Pace Cycles au fost cu un pas înaintea industriei. Lucrurile pe care noi le considerăm acum normale, la Pace au fost introduse cu mult înainte, împingând limitele tehnologiei cu frâne pe disc, top tube-uri lungi și pipe scurte și multe altele ce acum sunt folosite pe scară largă. Ei au fost mereu și în avangarda tehnologiei fibrelor de carbon, deși le-au folosit doar pentru anumite componente ale suspensiilor și butucilor lor de performanță, mai puțin însă pentru a construi cadre întregi de bicicletă.


Acest lucru se schimbă acum cu noul RC295. A trecut ceva timp de când Pace nu au mai proiectat un model full suspension, dar experiența lor i-a ajutat să facă acest lucru. Noul RC295 este primul lor model full suspension din ultimii 10 ani și are un cadru integral din carbon. La fel ca toate modelele Pace, și RC295 va fi proiectat și produs în atelierele din North Yorkshire, UK.

Bicicleta din imagini e un prototip, însă modelul final are roți de 29, o cursă de 135 mm în spate și va folosi furci cu cursa de 130-150 mm. Deși este clasificată ca o bicicletă de trail, aceasta este mai capabilă de atât, RC295 fiind undeva între trail și enduro și oferind un comportament dinamic și distractiv.

Bicicleta folosește ultima generație a suspensiei de tip floating, amortizorul de tip metric fiind prins de brațele suspensiei care îi permit să se miște în timp ce bicicleta folosește întreaga cursă a suspensiei. Cadrul va avea butuc Boost, rutare internă a cablurilor, cuveți integrați și rulmenți etanși la toți pivoții.

Bicicleta va fi disponibilă în 2019, dar nu se știe încă o dată exactă. Vor fi disponibile doar mărimile M, L și XL, mărimea L având un top tube de 642 mm și un unghi al furcii de 64.5 grade.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 12 =