Acum citesti
(P) Sezonul începe acum! Cucerește orașul cu Pegas!

Nu ar trebui să fie de mirare pentru nimeni că primul articol publicitar (și semnalizat ca atare), din 2022, începe cu Pegas – este simbolul bicicletei de oraș Made in RO. Așadar, dacă deja încep să simți fiorul primăverii, chemarea căldurii de afară, trilul nebun al păsărilor și duci dorul aglomerației din parc, te poți gândi serios să ieși cu bicicleta, căci este cea care te expune la toate aceste lucruri. Iar dacă parcul nu reprezintă neapărat cea mai bună opțiune, întreg orașul este al tău. Chiar așa, cum o spune sloganul: cucerește-l! Până nu vine frigul din nou.

Revenind la ceea ce ne interesează însă cel mai mult, anume la bicicleta pe care o promovăm în acest articol, ei bine – nu este vorba despre un model anume căci majoritatea bicicletelor Pegas sunt de oraș. Cu mici excepții. Partea frumoasă din toată povestea Pegas este că modelele sunt fie moderne, fie pentru cei nostalgici – păstrând forma vechilor biciclete care au cucerit cândva întreaga Românie. Astfel, producătorul român s-a asigurat că acoperă un segment foarte larg de clienți, printre care te-ai număra și tu, mai că acum a sosit această oportunitate rară și poate nesperată pentru vremurile pe care le trăim: bicicletă în rate, fără dobândă.

Așadar, zero lei camătă, pe o perioadă de 24 de luni. Calculat – pentru modelul din fotografie – înseamnă doar 72.34 de lei pe lună, poate mai puțin decât factura la telefonul mobil, cu siguranță mai puțin decât întreținerea lunară și cel mai sigur – mult mai puțin decât investești în combustibil în 30 de zile. De fapt, suma e atât de mică, încât nici măcar n-o vei simți, mai ales că o plătești lunar. Fii sincer: cheltui pe o masă în oraș mai mult. Prin urmare, dacă ar fi să-ți vând eu această ofertă, ți-aș spune ca un adevărat vânzător de biblii cu experiență în marketing că bicicleta asta îți este oferită aproape gratis.

Tematica pentru acest articol a venit din partea agenției și a trebuit să acopere tema începutului de sezon alături de întrebarea ”cu ce ieși în parc?”. Din punctul meu de vedere însă, a trebuit să trec peste toate acele texte care ar urma să convingă lumea, textele împopoțonate care fac ca totul să sune atât de bine și să-ți prezint realitatea exact așa cum este: acum ai ocazia să cumperi o bicicletă de oraș, beneficiind de o ofertă cum rar mai găsești, pentru o sumă de bani foarte modică. Și ăsta este adevărul. Dacă te-am convins, spor la cumpărături – pe bicicletapegas.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 1 =