Acum citesti
Outrider: trike electric pentru teren accidentat

Trike-ul electric de la Outrider vine în întâmpinarea celor care au o mobilitate scăzută, rezultată în urma unor accidente, dar și pentru cei care vor să trăiască senzații tari pe trei roți. Unul dintre proiectanți, Chris Wenner, a suferit un grav accident la vârsta de 17 ani, când și-a rupt gâtul, regăsindu-se apoi în imposibilitatea de a pedala pe o bicicletă de munte. După mulți ani a putut să revină pe trasee cu un produs la care și-a adus contribuția.

trike_electric_1

Vorbim despre un trike full-suspension (100mm) care este construit cu o suspensie indepententă pe față, dotat cu frâne potente și cu anvelope de off-road. Spațiul dedicat odihnei picioarelor poate fi completat cu un angrenaj, în situația în care cel în cauză poate pedala. Chiar și în această situație ești susținut de un motor puternic de 1500 W, cu ajutorul căruia poți urca fără probleme o pantă cu o înclinație de 15%.

trike_electric_2

Este livrată cu un sistem de transmisie de la Sram, cu 7 viteze și opțional, cu un portbagaj atașabil. Dar lista de opționale este foarte lungă, Turbo Tommy putând fi adaptat nevoilor fiecărui client. În versiunea de bază, trike-ul cântărește 40 de kg.

  trike_electric_3

Proiectul se află momentan pe kickstarter.com pentru a strânge suficiente fonduri încât să poată fi construit în serie.

via Kickstarter

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 11 =