Acum citesti
Ortre BI5 face viața mai grea hoților de biciclete

Indiferent cu câte dispozitive antifurt am lega bicicleta, șansele sunt ca, până la urmă, un “binevoitor” să le dea de cap și să o ia la goană cu bicicleta care nu-i aparține. Lista lanțurilor antifurt care au încercat să contracareze nefericitul eveniment este măricică, iar inovațiile propuse de fiecare sunt care mai de care, dar nimic nu e garantat în final. Totuși, Ortre BI5 își propune să le facă sarcina mai dificilă hoților prin chiar dimensiunea sa.

antifurt

Cântărind 511 grame, antifurtul este destul de suplu și nici nu e recomandat de producător ca și protecție principală. În schimb, ceea ce s-ar putea să-i servească scopului său este chiar dimensiunea compactă, care îl obligă pe cel ce atentează la posesia bicicletei să încerce mai multe poziții până să o găsească pe cea corespunzătoare spargerii antifurtului. Câte șanse are să îi reușească, nu cunoaștem, dar judecând după cei 40$ pe care îi costă, se pare că Ortre și-a pus ceva speranțe în BI5.

Vezi Comentarii (4)
  • degeaba ca daca o tii in scara ti-o fura de nu te vezi 😐 mai dai in p**a mea de tigani borati ca numai cu furatu le au. tule muma in gura mie mi-au furat o bicicleta din scara, tinta fiind cealalta bicicleta a mea.

  • pai voi tineti in scara biciclete? chiar nu gasiti un coltisor mic in casa? eu cunosc pe cineva o agata in tavan pe niste suporti la comanda sta super bine omu spune cand ma trazesc dimineata pe una o sarut;) pe alta o salut;) oane big happy family :))))

  • A devenit o boala formularea asta : „ca si”. Daca tot aveti pretentia ca faceti jurnalism sau ceva asemanator macar invatati romaneste.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 3 =