Acum citesti
Orco Cicli Palmiro

Producatorul italian Orco Cicli lanseaza modelul Palmiro, o bicicleta urbana ce adopta un anume stil vintage, disparut in urma cu mai bine de 70 de ani. Da, ai auzit bine! Palmiro este o replica a bicicletei Tebro din 1934.


Orco Cicli a utilizat aceleasi unghiuri pentru cadru ca si la modelul original. Ca sa-i completeze imaginea de alta data, a montat pe noua bicicleta replici ale aripilor realizate din otel si un ghidon asemanator, mult inclinat spre biciclist. Totusi, nu toate componentele au putut fi refacute. Spre exemplu, butucii rotilor, angrenajul, pedalele dar si franele, model Visconti.Producatorii declara ca in sesiunea de teste cu bicicleta, participantii la trafic au incetinit ca sa admire bicicleta. Nu au fost singurii, chiar si unii pietoni au ramas impresionati de liniile vintage ale bicicletei. Evident, putini s-au gandit ca este vorba de un model nou.


Modelul Palmiro poate fi livrat si cu portbagaj, insa producatorul nu-l recomanda, deoarece sustine ca acesta strica asepectul bicicletei. Cadrul este realizat tot din otel iar jantele de 28″ din crom. Iti poti imagina, ca nu discutam de o bicicleta chiar usoara gandindu-ne la echiparea cu componente din otel, in schimb recupereaza foarte mult la capitolul imagine.


Pentru a-ti mentine pantalonii curati atunci cand pedalezi, Orco Cicli au montat pe Palmiro si o protectie de lant. Pe scurt, un model care respira vintage. Un ochi neavizat nici n-ar avea cum sa recunoasca faptul ca este vorba de un model nou. Detaliile sunt excelent lucrate si fac din aceasta bicicleta o adevarata piesa de rezistenta, care cu siguranta va intoarce foarte multe priviri pe strada.


Detalii pe orcocicli.com.


via | Orco Cicli


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − two =