Acum citesti
Noile furci X-Fusion 2011

X-Fusion este un jucator aflat de putina vreme pe piata. Iata insa ca prinde teren, iar vanzarile bune din ultima perioada i-au permis sa faca investitii in noi tehnologii pentru produsele sale. Astfel, modelele 2011 vor beneficia de o noua tehnologie denumita HLR.


Aceasta tehnologia presupune utilizarea unui amortizor bazat pe cartus, care beneficiaza atat de high cat si de low speed compression. Asadar, utilizator are posibilitatea sa ajusteze functionarea furcii in functie de terenul pe care-l abordeaza sau de bicicleta pe care o detine. Aceasta tehnologie nu este noua, fiind deja cunoscuta de la producatorul Rock Shox.


Tehnologia asigura reprize de amortizare foarte bune si in acelasi timp produsul finit cantareste mult mai putin. In prima instanta, tehnologia HLR va fi disponibila pentru furca X-Fusion Vengeance 2011, dedicata in special All Mountain-ului. Vor fi dezvoltate cu aceeasi tehnologie si furcile Velvet si Enix, ambele putand fi utilizate pentru Cross Country dar si pentru Trails-uri. Versiunile oferite vor fi RL si R, asemenea modelelor Fox. Daca RL beneficiaza de Lock-0ut, modelul R va avea doar ajustarea vitezei Rebound-ului.


Modelul Vengeance HLR 2011 va beneficia de o cursa de amortizare de 160 de mm, va functiona pe aer si va cantari doar 2.2 kg. O valoare buna, pentru o furca de All Mountain. Poti urmari mai jos cum se comporta noua Vengeance pe traseu :Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul X-fusion-shox.com.


via | BikeEU, PinkBike


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 18 =