Acum citesti
Orange Crush Pro se întoarce mai solid ca niciodată

Amatorii de senzații tari, care pur și simplu nu se pot delipi de ideea de hardtail, au la Orange o alternativă interesantă, mai ales dacă-s fanii bicicletelor lungi. Foaaarte lungi. Noul Crush Pro este livrat cu roți de 27.5, 29 sau într-o combinație a celor două, așadar mullet. Chainstay-ul a fost rigidizat pentru o eficiență mai mare la pedalat – dar între noi fie vorba – este un hardtail, iar unghiul seat-tube-ului a fost modificat la 75.5 grade pentru a aduce rider-ul spre partea din față eficientizând astfel poziția pe bicicletă.

În plus de asta, a mai fost adăugat un headtube conic și un butuc spate în format bosot, de 148mm. Versiunea cu roată de 27.5, are un headtube amplasat la 63.5 grade, iar cea cu roată de 29 de inch, la 64.5 grade, iar chainstay-ul este de asemenea diferit: 430 mm versus 445mm. Cadrul poate găzdui lejer o anvelopă cu o lățime de 2.5 inch.

Versiunea cu roți de 29 de inch.

Dacă te-au plictisit prea tare informațiile astea, atunci ține cont că pe roșu bicicleta arată excelent, furca are o cursă de 140mm (pentru roata de 29 de inch) și costă 2.600 de Lire Sterline, indiferent de dimensiunea roții.

Versiunea cu roți de 27.5 inch.

Via Orange

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + twenty =