Acum citesti
Orange Crush MX e un hardtail extrem, cu roată de 29 pe față și 27.5 pe spate

Orange oferă deja Crush în versiunea cu roți de 27.5 și de 29. Acum se poate obține tot ce e mai bun din ambele lumi cu noul Orange Crush MX. Acesta se alătură altor modele Orange cu roți diferite printre care modelul de enduro Switch 6 și e-MTB-ul Phase. Noul Crush MX aduce avantajul roților diferite în colecția hardtail-urilor hardcore.

Cu un cadru din aluminiu 6061-T6, Crush MX e proiectată pentru o furcă de 140 mm cu roată de 29. În spate e loc pentru o roată groasă de 27.5×2.6, rămânând suficient spațiu pentru noroi. Rutarea cablurilor e externă cu excepția celui pentru tija dropper care e ghidată prin cablu prin ghidaje fabricate prin prelucrare CNC.

Alte detalii despre cadru vor fi disponibile la lansarea oficială, dar e de așteptat ca acesta să aibă cam aceleași specificații ca restul hardtail-urilor Crush 2021, cum ar fi butucul spate Boost 12×148 mm și monoblocul filetat de 73 mm cu prinderi ISCG 05.

Orange a anunțat că doar primele 50 de exemplare produse vor fi livrate cu finisaj de aluminiu brut șlefuit cu o limită de timp în luna noiembrie. După aceea, Crush MX vor fi disponibile din martie doar în culoarea argintiu lucios.

Bicicleta e disponibilă în 4 mărimi, geometria incluzând un unghi al furcii de 64.5 grade, offset al furcii redus de 43 mm, unghiul tijei de șa de 75.5 grade, chainstay-uri de 430 mm și reach destul de lung.

Crush MX va fi disponibilă doar în echiparea Pro, deși e menționată și o echipare R ce va fi lansată ulterior. Versiunea Pro include o transmisie Shimano SLX 1×12 cu angrenaj RaceFace, o furcă Fox 34 Performance, tijă dropper SDG 150 mm, pipă și ghidon Burgtec, noile grip-uri Strange Grappler și anvelope și șa WTB, prețul total fiind de 2300 Lire Sterline.

Bicicleta e deja disponibilă pentru precomandă, cu livrarea primelor 50 de exemplare prevăzută pentru luna noiembrie.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − ten =