Acum citesti
Onooka Industries Ampak: o nouă bicicletă de SlopeStyle

Onooka Industrie este o firmă nouă, localizată în orașul Augsburg din Germania. În primul lor an de activitate, aceștia vor lansa un cadru de SlopeStyle, botezat Ampak și unul de DirtJump, denumit Ronic.

Pentru că Ampak este un cadru pentru BikePark-uri și SlopeStyle, îl vom prezenta în amănunt. Ampak țintește direct către biciclete precum Specialized P.Slope sau Rocky Mountain Slayer. Concurența arată foarte bine, de aceea nici Ampak nu face rabat la imagine sau calitate.

Bascula noului Ampak oferă o cursă de 95 mm, are un unghi al headtube-ului de 68 de grade, care ar trebui să ofere un control bun chiar și pe potecile de munte iar lungimea acestuia este mai mare decât cea a concurenților principali. A fost gândit astfel, pentru o stabilitate mai mare.

Pivotul principal se află ca și în cazul lui P.Slope, în jurul Bottom Bracket-ului. Cadrul este realizat din aluminiu 6061-T6, gâtul cadrului este furnizat în formatul 1-1/8 și nu conic, suportă un disc de maxim 180 de mm iar greutatea este de 3.5 kg, inclusiv amoritzorul. Prețul cadrului este de 899 euro, iar ca bicicletă completă poate fi achiziționată pentru 1.599 euro.

via Onooka

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − ten =