Acum citesti
On-One Codeine: 29er cu furcă de 160 mm

Este știut faptul că o cursă lungă pentru posteriorul unei biciclete full suspension este destul de greu dacă nu chiar imposibil de realizat, datorită diametrului mare al roții. Cu toate acestea, cei de la On-One (unul dintre cele mai mari magazine de profil din UK) s-au gândit la o alternativă: suspensie de 128 de mm pentru basculă și 140 – 160 mm pentru furcă. Jumătate All-Mountain, jumătate Enduro. Care este scopul?

Simplu: crearea unui 29er potent pentru traseele dificile. Suspensia cu un singur pivot a permis utilizarea unui chain stay mai scurt, de 440 de  mm, oferind deci un control mai agil. Unghiul headtube-ului însă inspiră mai mult stabilitate decât agilitate, fiind poziționat la 67 de grade.

Bicicleta nu se află încă în forma finală, aceasta urmând a mai suferi ceva modificări până la lansarea oficială. Pe moment, cadrul cântărește 3.37 kg, producătorul afirmând că ar dori să coboare greutatea la cel puțin 3.1 kg. Nu a fost anunțată data lansării.

Momentan, cei de la On-One comercializează diverse componente de la producători mari, dar au și propria gamă de cadre 29er.

via on-one.co.uk

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 3 =