Acum citesti
Office Bike Party se pune în mișcare mâine

A 5-a ediție a proiectului JCI București „Business pe Bicicletă” își așteaptă participanții joi, 18 septembrie, începând cu ora 18:30, la intrarea din Bd. Dimitrie Cantemir a parcului Tineretului. Scopul principal al proiectului este de a crea un obicei urban printre tinerii profesioniști, corporatiști și antreprenori de a merge cu bicicleta către birou.

bus

Sub conceptul “Office Bike Party – Ride for a good cause!”, evenimentul va incepe cu o defilare pe biciclete, de la intrarea în Parc, pe Bd. Dimitrie Cantemir și până la rondul din Piața Unirii de unde se revine pe același traseu și se sosește la Daimon Club. De aici, ștafeta o preia petrecerea cu muzică live oferită de trupa Heavy Rotation, dar și nominalizarea ambasadorilor proiectului. Evenimentul are și o cauză umanitară, împreună cu Asociația Umanitate, echipa Business pe Bicicletă selectând 3 copii din familii defavorizate care vor primi câte o bicicletă.

Participantii vor putea inchiria gratuit biciclete de la centrele de inchirieri iVelo, aflate la punctul de start al defilarii. Inscrierile se pot face prin completarea formularului de înscriere, iar bicicletele de inchiriat pot fi rezervate aici. Pentru participanti se va organiza o tombola 3K ce ii va asigura unuia dintre acestia o bicicleta reconditionata oferita de Karusello. Prezente confirmate la eveniment si alaturi de care se va pedala: Ambasadorul Olandei Dl. Matthijs van Bonzel si campionul national la ciclism Marius Petrache. 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 6 =