Acum citesti
Ofertă de Paște la Casa FreeRider

Mai este mai puțin de o lună până la Sărbătorile Pascale și în caz că nu ți-ai făcut încă niciun plan, îți propunem o evadare într-una dintre cele mai frumoase zone deluroase și muntoase din țară, la Câmpulung Muscel, desigur, într-o locație dedicată pasionaților de biciclete: Casa FreeRider. Astfel, în perioada 22-25 aprilie, te așteptăm la noi pentru câteva zile de distracție, mai ales că în costul sejurului sunt incluse și bicicletele electrice.

Iată câteva fotografii din turele din zonă:

Costul pachetului este de 650 de lei/persoană, pentru 3 nopți de cazare și 4 zile de plimbare cu bicicletele electrice, iar numărul recomandat de participanți este de 6 persoane limitat prin prisma disponibilității bicicletelor electrice (6 la număr). Totuși, dacă sunteți un grup mai mare, de 8 persoane, și sunteți dispuși să împărțiți bicicletele, atunci poate fi acoperit un număr mai mare de locuri de cazare.

Ar fi bine să știți și dimensiunile bicicletelor electrice disponibile: 1 cadru S, 3 cadre M și 2 cadre L.

Vă punem la dispoziție și o bicicletă pentru pump-track-ul aflat în curte (plus training-ul aferent), iar de spălarea și de mentenanța bicicletelor după o zi de tură ne ocupăm noi. Există și posibilitatea să transportăm bicicletele în zonele din vecinătate, dar nu mai departe de 20 de km. În curtea mare, de 2.000 de mp, există un foișor pentru petrecerea timpului liber și un grătar plus o bucătărie dotată cu un cuptor cu lemne, pentru cei care chiar vor să gătească. Este disponibilă parcare, în curte și bineînțeles, wi-fi, ca să rămâneți conectați.

Fotografii cu cazarea:

Ce nu conține pachetul: în această perioadă nu oferim mic dejun și nici ghid pentru ture, însă vă punem la dispoziție traseele marcate pe google maps.

Înscrieri se pot face pe [email protected] sau apelând direct numărul 0722.530.182.

Vă așteptăm cu mare drag!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 11 =