Acum citesti
Ochelarii React Rev și Optray

Cu React Rev și React Optray, producatorul elvețian prezintă două prechi de ochelari pentru MTB. Funcționează cu tehnologia Shadetronic și se pot adapta electronic la diferite condiții de iluminare în 0,1 secunde.

React Rev și React Optray – Detalii

  • Ochelari pentru MTB cu tehnologia Shadetronic
  • Greutate – 34 g
  • Standarde – „protection class II, IV, CE mark, EU/2016/425, CSA Z94.3, AS/NZS 1067 and IP65: USA standard ANSI Z80.3”
  • Varietate de culori
  • Disponibilitate – Da
  • www.react-swiss.com
  • Preț – 329 euro / 289 euro
React Optray – 289 euro
React Rev – 329 euro

Rev și Optray sunt două perechi de ochelari fabricate de brand-ul elvețian React. Lentila celor două modele vin cu tehnologia Shadetronic. Asemănătoare unei lentile fotocromatice, ea poate fi închisă sau deschisă depinzând de lumina pe traseu.

Cu toate acestea, spre deosebire de binecunoscuta metodă fotocromatică, schimbare intensității lentilei are loc în doar 0,1 secunde. Produsul este disponibil fie cu rama întreagă (Optray), fie decupată (Rev). Modelul Optray este disponibil la prețul de 289 euro, pe când modelul Rev la prețul de 329 euro.

Tehnologia ar trebui să funcționeze prin intermediul unui display integrat cu cristale lichide care se luminează sau se întunecă automat. Ansamblul este afectat de lumina soarelui, astfel încât să nu fie folosite baterii. Sticla este întunecată de curentul unei celule solare mici în lumină incidentă de la o nuanță S2 la o nuanță S4.

Discul în sine este polarizat, rezistent la zgârieturi și oferă protecție împotriva razelor UVA, UVB și UVC de până la 400 nm (nanometri).

Via React

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + eleven =