Acum citesti
Oakley Radarlock, disponibili cu lentilă polarizată

Compania care a cunoscut consacrarea prin produsele sale de optică mărește miza în cazul ochelarilor Radarlock. Perechea lansată în luna mai a acestui an de către Oakley va beneficia de o variantă cu lentile polarizate în locul celor convenționale.

Pe lângă trăsăturile funcționale ale modelului de bază, cum ar fi procesul mult mai simplu de schimbare a lentilelor, lentilele polarizate vin cu un avantaj optic important mai ales pentru cei care au nevoie de protecție mare pentru ochii lor. Este vorba despre faptul că tratamentul aplicat acestei părți a ochelarilor reduce strălucirea cauzată de lumina puternică. De asemenea, lentilele sunt și heliomate, așadar își adaptează culoarea condițiilor de luminozitate.

Modelul XL al Radarlock (foto sus) este unul care vine cu un plus ergonomic interesant, și anume lățimea lentilei în zona de deasupra nasului, care măsoară 19mm. Astfel, poți pedala cu capul aplecat, privind spre ghidon pentru că suprafața lentilei nu obstrucționează câmpul vizual și permite viziunii periferice să cuprindă o zonă mai mare.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =