Acum citesti
Oakley Radar Pace oferă program de antrenament prin căşti

main_OO9333-01_radar-pace_polished-black-prizm-road_001_112532_png_heroxlOchelarii Oakley cu căşti au revenit pe piaţă, dar acum nu au scopul de a reda muzica preferată, noii Radar Pace fiind înlocuitorii antrenorului personal. Bineînţeles că se poate asculta muzică în continuare, de asemenea pot fi folosiţi pentru convorbiri telefonice, dar inovaţia constă în senzorii încorporaţi şi soft-ul de antrenament care te ajută să obţii maximul de beneficii, indiferent dacă pedalezi sau alergi. Ochelarii au fost lansaţi pe piaţă la timp pentru Kona Ironman, ei fiind practic un produs multisport, perfect pentru triatlon.

main_OO9333-01_radar-pace_polished-black-prizm-road_019_112534_png_heroxlOchelarii comunică prin BTLE şi ANT+ şi se conectează cu toţi senzorii externi, având de asemenea încorporaţi senzori interni: accelerometru, giroscop, presiune, umiditate şi de proximitate. Totul este controlat printr-un mic touchpad aflat în zona frunţii de unde se poate regla volumul, schimba melodiile sau răspunde la telefon. Mai multe comenzi pot fi activate vocal cu un sistem pe baza Intel Real Speech. Muzica şi informaţiile de antrenament sunt transmise prin căştile interne. Ele sunt foarte reglebile şi probabil una dintre ele poate fi lăsată afară din ureche dacă se doreşte să se audă mai bine sunetele din jur. Practic avem toate funcţionalităţile unor ochelari Smart, dar fără afişaj grafic.

01-collects-and-analyzes_160929_120056Aplicaţia Radar Pace este disponibilă gratuit pentru iOS şi Android iar ochelarii culeg date pentru a oferi programe personalizate de antrenament pentru ciclism şi alergare. Programul se adaptează la antrenamentele făcute şi oferă sugestii pentru a ajunge la scopul final propus.

Ochelarii vin în pachet cu o lentilă clară şi una PRIZM, carcasă rigidă, carcasă soft, un set suplimentar de periniţe pentru nas, clips aero şi cablu microUSB, preţul fiind de 449 USD.

Caracteristici principale:

  • împerechere cu senzori externi: putere, HR, cadenţă, distanţă, timp, etc…
  • senzori interni: accelerometru, giroscop, presiune, umidiitate, proximitate
  • touch pad în zona tâmplei pentru controlul funcţiilor de bază
  • microfon folosibil pentru comenzi vocale
  • rezistenţă la apă IPX5
  • lentile interschimbabile, inclusiv Prizm Road
  • protecţie la lovituri conform normei ANSI Z87.1
  • carcasă de protecţie inclusă, cu spaţiu pentru o lentilă suplimentară
  • încărcare prin microUSB

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × one =