Acum citesti
Oakley Airwave 1.5, ochelarii de downhill cu afișaj și multe alte chestii utile

Trecând peste partea că progenitura celor de la Oakley, Airwave 1.5, nu se adresează vreunui sport anume, ci downhill-ului în general, cred că este un gadget numai bun de întărâtat sau alinat orgolii între cei care au obiceiul să se întreacă la vale. Secretul lor stă în afișajul intern, chiar la baza lentilei, care îți arată în timp real diferite măsurători, de la viteză la GPS, și care îți permite să compari performanțele tale cu ale rivalului tău.

oakley

Heads-up display-ul, deși de dimensiuni mici, prin poziționarea sa foarte aproape de ochi permite citirea informațiilor afișate cu lejeritate, nefiind nevoie să îți iei ochii de la traseu. GPS-ul incorporat în respectiva unitate calculează viteza (curentă, maximă) și diferența de nivel parcursă, măsoară câte sărituri ai executat și cât timp ai petrecut în aer, chiar te lasă să rulezi niște melodii și multe altele.

Unde mai pui că beneficiază și de tehnologia Switchlock care permite înlocuirea facilă a lentilei, are un sistem anti-aburire și o lentilă cu filtru UV și care echilibrează percepția culorilor. Dar mai multe detalii înșiră cei de la Oakley pe site-ul lor, unde poți descoperi și prețul nu tocmai cruțător de 649 de dolari.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + thirteen =