Acum citesti
Primul sistem de transmisie automat din lume


NuVinci lansează Harmony, primul sistem de transmisie automat creat vreodată pentru o bicicletă. Și nu este vorba de un prototip, ci de versiunea finală, care urmează a fi comercializată începând cu această toamnă.



La fel ca și în cazul automobilelor, ai posibilitatea de a opta pentru modul automat sau manual. În modul automat, setezi cadența preferată, iar sistemul va schimba pe măsură ce pedalezi mai rapid. Dacă optezi pentru modul manual, butucul cu viteze integrate va funcționa ca unul obișnuit, iar tu vei avea posibilitatea de a alege viteza preferată cu ajutorul unei manete montate pe ghidon.


Mai mult decât atât, noul sistem automat de transmisie poate fi coordonat cu setările pentru o bicicletă electrică. Consumă minim 4 W și maxim 35 W, vârful înregistrat fiind de 0.5 secunde. Raportul este de 1.8:1 iar greutatea de 2.450 de grame. Poate fi achiziționat în culorile gri sau negru pentru 32 sau 36 de spițe.


Detalii despre prețuri nu au fost încă făcute publice de producătorul olandez. Sistemul va putea fi admirat în cadrul ediției EuroBike din acest an.


via NuVinci



Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =