Acum citesti
Noutățile Eddy Merckx Cycles pentru 2012


Compania fondată de legenda ciclismului mondial, Eddy Merckx, începe să își revină după ce s-a confruntat cu probleme economice. Beneficiind de o infuzie de capital în valoare de peste 7 milioane de euro, firma și-a prezentat noile modele pentru 2012.

Încă de la fondarea companiei producătoare de biciclete în 1980, Eddy Merckx nu s-a mulțumit cu ceva mai puțin decât calitate înaltă. Siguranța a fost mereu pe primul loc, dar fără a face rabat de performanță. El s-a retras de la conducerea întreprinderii în 2008 și și-a vândut mare parte a participațiilor, rămânând în funcția de consilier.

În prezent, Eddy Merckx Cycles sponsorizează mai multe echipe profesioniste, precum Topsport Vlaanderen Mercator și Wallonie-Bruxelles-Credit Agricole din Belgia și Eddy Merckx-Indeland din Germania, după ce în 2010 a furnizat biciclete echipei de WorldTour Quick Step.

După ce anul trecut firma belgiană a vândut circa 10.000 de biciclete s-a considerat că este nevoie de o lărgire a gamei de biciclete, așa că au plusat la capitolul biciclete de oraș, menținându-și în același timp modelele de ultra high-end de șosea.

O prezentare succintă a modelelor și tehnologiilor folosite poți vedea în clipul de mai jos.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − six =