Acum citesti
Noutăți Schwalbe pentru 2014

noutati_eurobike

Schwalbe prezintă la EuroBike noua serie de anvelope pentru bicicletele de munte, Magic Mary, Dirty Dan, Rock Razor și Hand Dampf. În ceea ce privește cursierele, noua anvelopă One urmează a seta din nou standardele în acest segment, conform celor declarate de germani.

Schwalbe Magic Mary, succesorul lui Muddy Mary, va fi o anvelopă pentru enduro, freeride sau downhill și se face remarcată prin crampoanele laterale înalte, oferind o aderență sporită în viraje. Totodată, zona centrală va avea proprietăți de autocurățare foarte bune, datorită crampoanelor dispuse la o distanța mai mare, unele față de ce celelalte. Noua anvelopă promite a fi eficientă chiar și pe teren umed. Greutatea pornește de la 995 de grame.

schwalbe_magic_mary_2014

Dirty Dan a păstrat profilul însă a scăzut în greutate. Este o anvelopă dedicată pentru noroi, fiind de altfel anvelopa cu care Danny Hart a devenit campion mondial în 2011. Greutatea pornește de la 995 de grame.

schwalbe_dirty_dan_2014

Rock Razor este cea mai rapidă dintre cele patru, fiind dedicată probelor de enduro, pe teren uscat. Greutatea pornește de la 920 de grame.

schwalbe_rock_razor_2014

Nu în ultimul rând, Hans Dampf a suferit mici modificări, producătorul recomandând-o pentru orice tip de traseu, de la cele dificile la cele mai simple. Este disponibilă în trei versiuni diferite cu trei compound-uri diferite, VertStar, TrailStar și PaceStar. Greutatea pornește de la 995 de grame.

schwalbe_hans_dampf_2014

Toate cele patru anvelope vor putea fi achiziționate în versiunea 26er și 27.5, excepție făcând modelul Magic Mary, care va fi disponibil și în versiunea 29er, cu o greutate de 1.100 de grame.

Anvelopa de șosea Schwalbe One va fi oferită în trei versiuni diferite: cea clasică, cu cameră, versiunea tubeless și versiunea baieu. Greutatea pornește de la doar 205 grame și poate ajunge până la 385 de grame, în cazul versiunii tubeless, în formatul 700x28c. Această anvelopă echipează deja bicicletele celor de la RadioShack Leopard Trek, AG2R sau FDJ în Turul Franței și conform celor de la Schwalbe, este cea mai rapidă și mai durabilă anvelopă de competiție produsă de aceasta vreodată.

schwalbe_one_2014

Noutatea pentru bicicletele de oraș este reprezentată de noul sistem Flatless, care va fi prezent pe mai multe modele de anvelope. Acesta va avea zona centrală ranforsată, cu o protecție groasă de 5 mm, care va împiedica cioburile sau chiar pioneze să ajungă la camera din interior.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 3 =