Acum citesti
Noutăți Drag în 2014

noutati_eurobike

Bulgarii de la Drag au fost prezenți la EuroBike și au prezentat câteva noutăți pentru sezonul următor. Drag este al 3lea producător de la sud de Dunăre de biciclete prezent în România, inaugurându-și sediul în primăvara acestui an.

Drag F6 TE și F6 Pro

drag_f6

Cele două modele au fost revizuite pentru 2014, primind culori noi și un aspect mai interesant. Diferența între cele două constă în cursa oferită de suspensii, modelul TE fiind o bicicletă de enduro care se bazează pe un set de suspensii de 160 de mm, pe când versiunea Pro, este potrivită pentru All Mountain, fiind dotată cu suspensii de 140 mm. Greutatea ambelor modele se învârte în jurul valorii de 14 kg.

Drag Big Wheelie

drag_big_wheelie

Este nou 29er dezvoltat pentru 2014, ce va fi construit în jurul unui cadru din carbon. Pentru moment, va fi disponibil într-o singură versiune, în 3 dimensiuni distincte. Interesant este faptul că utilizează o pipă scurtă de doar 60 de mm, față de restul bicicletelor 29er dedicate probelor de Cross Country, ce utilizează pipe de 100 de mm. Sistemul de transmisie va fi un mix de componente Shimano SLX și Deore, iar greutatea totală va fi de 12.8 kg. Furca ce va echipa acest model este un Suntour Raidon Air, cu o cursă de 100 mm.

Drag Kink

drag_kink

Modelul pentru Downhill și Freeride va rămâne neschimbat pentru următorul sezon, dat fiind feedback-ul bun din piață. Cadrul oferă o suspensie de 190mm, pe când furca, un Suntour Durolux RCA, are o cursă de 180 mm. Bicicleta cântărește 18.3 kg.

Drag Firebird

drag_firebird

Noua cursieră a celor de la Drag a punctat câteva poziții pe podium, iar pentru anul viitor primește câteva îmbunătățiri dar și culori noi. Astfel, bicicleta va fi configurată cu un sistem de transmisie Shimano Dura Ace, roți și frâne din aceeași gamă, într-o combinație de culori ale cadrului de negru, galben și albastru. Cursiera cântărește doar 6.8 kg.

Drag Boulevard

drag_boulevard

Cei care iubesc plimbările comode, vor putea alege în 2014 noul cruiser Boulevard. Va fi echipat cu o șa foarte comodă cu arcuri, iar ghidonul este îndreptat către biciclist, pentru a oferi o poziție cât mai odihnitoare pentru mâini. Proporțiile relativ compacte și greutatea acceptabilă de 13.8 kg, îl recomandă ca alternativă la bicicletele de oraș clasice. Va fi dotat cu un butuc Shimano Nexus SL cu 3 viteze integrate.

Importator în România: Drag Bicycles.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 8 =