Acum citesti
Noul YT Capra Core 5 Enduro: cu componente de top

Până în acest moment au existat numeroase versiuni ale modelului Capra, cu toate diametrele posibil de roată și cu toate combinațiile dintre acestea, cu diverse echipări, mai ieftine sau mai scumpe și cu cadre din aluminiu sau carbon. De fapt, sunt atât de mult, încât nici nu mai cunosc ordinea în care acestea au tot apărut pe piață. Core 5 este însă despre o echipare de top, dar cu un preț totuși decent pentru echiparea din dotare: plătești 5.990 euro și primești renumitul cadru din cabron, roți de 29 de inch sau mullet, suspensii de 170/165 sau 170/1700mm (mullet), transmisia Sram X0 Egale Wireless și două culori: Liquid Metal sau Black Magic.

Varianta de culoare Black Magic.

Abundă de asemenea în dimensiuni, de la S la XXL, iar greutatea pentru dimensiunea M cu roți mullet (29/27.5) este de 15.6 kg. La prima privire n-aum că nu-ți sară-n ochi suspensiile de la Ohlins, furca RXF38 M.2 și amortizorul TTX M.2 (cu arc) culoarea galbenă reprezentând garanția că pe Capra se află instalate suspensii serioase.

Apoi, al doilea element care cu siguranță impresionaează publicul, este transmisia wireless Sram X0 Eagle, cu un design spectaculos, aparte. Mie personal îmi place foarte mult și nu doar cum arată, dar și cum funcționează.

Mai pune în calcul și roțile Crankbrothers Synthesis Enduro 3 cu butuci Industry Nine, echipate cu anvelopele Maxxis Assegai/Minion DHR II și cu siguranță dacă vorbeam de un alt brand premium, prețul final al bicicletei ar fi fost mai mare. Dar, din fericire, în cauzl lui YT nu este. Totuși, frânele Sram Code sunt versiunea de top, RSC, însă acestea provin din generația precedentă.

Suplimentar, pentru că YT ține mult la detalii, bicicleta este livrată și cu un tool kit de la Crankbrothers, botezat SOS Tube Stash, care conține o cameră, un multitool și scule pentru a putea rezolva o pană de cauciuc. Suplimentar, deasupra downtube-ului, există și un bidon de apă. Acesta are și el codul lui: TM6000.

Geometria și materialele utilizate pentru cadru sunt similare cu cel al modelelor Capra din gamă.

via YT

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =